Meniu
Salotos:
Graikiškos salotos 6 G(graikiški riešutai, sūris feta, daržovės, alyvuogės, citrina, aliejus)
Aštrios jautienos salotos 6 G (jautiena, šviežios daržovės ir kornišonai)
Karštos grilio jautienos salotos 6 G(jautiena, paprikos, cukinijos, baklažanai, morkos)
Tunų salotos 5 G(tunas, kornišonų padažas ir šviežios daržovės)
Salotos su grilio vištiena 5 G.
(vištiena, avokadai, medaus ir garstyčių padažas)
Šviežių daržovių salotos 5 G(daržovės, krevetės, citrininis užpilas su šviežiais krapais)
Kalakutienos salotos 4 G(kalakuto filė, kinietiški kopūstai, avokadai, apelsinai, aliejus)
Cezario salotos 3 G(česnakai, salotos, parmezano sūris, balta duona, alyvuogių aliejus, česnakai)
Sriubos:
Aštri krevečių sriuba 6 G.(pekino kopūstas, konservuoti kukurūzai, pomidorai, baklažanai, svogūnai, krevetės be kevalo, čili, grietinėlė, petražolės)
Hamburgiška ungurio sriuba 6 G. (ungurys, kiauliena,kumpis, žalumynai (įvairūs), slyvos, žirniai, juodieji pipirai, krapai)
Aštri pomidorų sriuba 5 G(pomidorai, obuoliai, čili, sultinys, kiaušiniai, bazilikas, juodieji pipirai)
Meksikietiška sriuba 5 G.(jautiena, svogūnai, pomidorai, pupelės, pomidorų padažas, kmynai, čili)
Indiška sriuba 4 G.(aviena, svogūnai, žalumynai (įvairūs), lauras, imbieras, grietinė)
Florentietiška špinatų sriuba 3 G.(špinatai, svogūnai, kiaušiniai, juodieji pipirai, muskatas)
Karšti patiekalai:
Kiaulienos karbonadas 8 G.(švž. daržovės, bulvių košė, kečupas)
Grilio kiaulienos nugarinė 9 G.(su kauliuku ir raudonuoju aromatinguoju padažu, švž. daržovės, gruzdintos bulvytės su luobele)
Kijevo kotletas 9 G.[/b][/b]
(bulvių košė, daržovės)
Vištos krūtinėlė 9 G.(su grietinėlės ir garstyčių padažu, švž. daržovės, tailando ryžiai)
Jautienos kepsnys su grybais 14 G.(bulvių košė, šviežios daržovės)
Jautienos kepsnys 20 G(su aromatinguoju raudonojo vyno padažu ir tigrine krevete, bulvių paplotėliais, daržovėmis)
Kepta sterko filė 7 G.(su česnakiniu “Ajoli” padažu, karštomis daržovėmis, bulvių koše)
Sviestažuvės filė 7 G.(patroškinta švelniame sūrio padaže su žalumynais, šviežios daržovės, bulvių košė)
Lašišos filė 10 G.(kepta grilyje, patiekiama su šviežiu sūriu, švelniu padažu, traškiomis žaliomis salotomis, gruzdintomis bulvytėmis su luobele)
Naminiai koldūnai 6 G.(su spirgučiais ir grietine)
Gruzdinti koldūnai 6 G.(su česnakų ir sojų padažu)
Makaronai 6 G.(su cukinijomis ir pomidorais, raudonuoju ir žaliuoju pesto padažu
žaliosios alyvuogės, svogūnai, kiaušiniai)
Makaronai su lašiša 7 G.(baltojo vyno padažas, parmezano sūris)
Makaronai su vištiena 8 G.(baltojo vyno padažas, parmezano sūris)
Spagečiai su jūros gėrybėmis 10 GDesertai:
Ledų desertas su trintomis braškėmis 8 G.Ledai(šokoladiniai, vaniliniai, karameliniai, braškiniai, avietiniai, žemuoginiai, kiviniai, bananiniai, gervuoginiai, arbūziniai.
Užpilas: šokoladinis, karamelinis, braškinis, gervuoginis)
Ledai su šokoladu ir migdolais 8 G.Ledai su karameliniu padažu 8 G.Šokoladinis pyragas su ledais 7 G.Obuolių pyragas 5 G.Persikinis pyragas 9 G.Braškinis pieno ledų kokteilis 6 G.Šokoladinis pieno ledų kokteilis 6 G.Vanilinis pieno ledų kokteilis 5 G.Vaisiai drebučiuose 7 G.Trintų vaisių asorti 8 G.Spurgos 7 G.Gėrimai:
Kava “Espresso” 1 G
Juoda kava 1 G
Kava be kofeino 1 G
Kava “Cappuccino” 2 G
Kava “Latte” 2 G
“Airiška” kava 4 G.(su viskiu, plakta grietinėle, šokoladu)
Žalioji arbata 2 G.
Pipirmėčių arbata 2 G
Juodoji arbata 2 G
Raudonoji arbata 3 G.
Imbierinė arba 3 G.Sultys 5 G.[/b]
(obuolių, persikų, apelsinų, ananasų, vynuogių, bananų, greipfrutų, trešnių, citrinų, slyvų pomidorų, įvairių vaisų)
Mineralinis vanduo 2 G.
Vanduo 1 G.
Alkoholiniai gėrimai:
[b]Degtinė (butelis) 16 G.
Brendis 40 ml 20 G.
Šampanas (butelis) 35 G.
Vynas (butelis) 40 G.(raudonas pusiau sausas, baltas pusiau sausas
raudonas pusiau saldus, baltas pusiau saldus
raudonas sausas, baltas sausas)
Džinas 40 ml 10 G.Konjakas 40 ml 30 G.